ЖФК ЏИ-ЏИ

ЖФК ЏИ-ЏИ ѝ го врачи на Наташа Андонова оскарот за најдобра спортистка за 2018-та

Младите фудбалерки од ЖФК ЏИ-ЏИ ја имаа честа да ја соопштат добитничката на спортски оскар за најдобра спортистка за 2018 година на гала-вечерта насловена „Вечер за жени во спортот“ која се одржа во четвртокот (20… Прочитај повеќе »ЖФК ЏИ-ЏИ ѝ го врачи на Наташа Андонова оскарот за најдобра спортистка за 2018-та

Наташа Андонова во посета на ЖФК ЏИ-ЏИ

Наташа Андонова, која од 2017 година игра за ФК Барселона, со поддршка и совети за најмладите како да се биде успешен во фудбалот. ЖФК ЏИ-ЏИ од Скопје беше домаќин на нашата најдобра фудбалерка. Таа им… Прочитај повеќе »Наташа Андонова во посета на ЖФК ЏИ-ЏИ