женски фудбал

Наташа Андонова во посета на ЖФК ЏИ-ЏИ

Наташа Андонова, која од 2017 година игра за ФК Барселона, со поддршка и совети за најмладите како да се биде успешен во фудбалот. ЖФК ЏИ-ЏИ од Скопје беше домаќин на нашата најдобра фудбалерка. Таа им… Прочитај повеќе »Наташа Андонова во посета на ЖФК ЏИ-ЏИ