женски спортски оскари

ЖФК ЏИ-ЏИ ѝ го врачи на Наташа Андонова оскарот за најдобра спортистка за 2018-та

Младите фудбалерки од ЖФК ЏИ-ЏИ ја имаа честа да ја соопштат добитничката на спортски оскар за најдобра спортистка за 2018 година на гала-вечерта насловена „Вечер за жени во спортот“ која се одржа во четвртокот (20… Прочитај повеќе »ЖФК ЏИ-ЏИ ѝ го врачи на Наташа Андонова оскарот за најдобра спортистка за 2018-та