Премини на содржината

Наташа Андонова во посета на ЖФК ЏИ-ЏИ

Наташа Андонова, која од 2017 година игра за ФК Барселона, со поддршка и совети за најмладите како да се биде успешен во фудбалот. ЖФК ЏИ-ЏИ од Скопје беше домаќин на нашата најдобра фудбалерка. Таа им порача на девојките никогаш да не се откажуваат од својот сон и љубовта кон фудбалот.

Погледнете го прилогот што го направи МТВ со Наташа Андонова и тренерот Снежана Трпевска.

Наташа Андонова, со нејзиното присуство како гостин во ЖФК ЏИ-ЏИ Скопје, ни донесе среќа во клубот да се пласираме во полуфинале. Сите љубители на фудбалот од Скопје и пошироко , ги чекаме на терените да навиваат за нас.Ве чекаме утре на ФФМ терените во 11:00 часотСПОРТ, ПРИЈАТЕЛСТВО и ФУДБАЛ

Posted by Snezana Trpevska on Friday, July 6, 2018