Придружи ни се и стани дел од женскиот фудбал

Време

Тренинзи во среда и петок со почеток од 18:45 часот. За време на викендите играме првенствени и пријателски натпревари.

Место

Фудбалската обука се реализира во спортската сала на ОУ „11 Октомври“ во населбата Пролет во централното градско подрајче на Скопје.

Фото: Kostic Dusan/123RF
01

Придружи ни се

Запиши се во ЖФК ЏИ-ЏИ и стани и ти дел од првата женска екипа приклучена во детската лига при ФФМ генерација 2010/11/12 или од нашиот тим во женската младинска и кадетска лига при ФФМ генерација 2004/05/06/07/08.

Клубот овозможува најталентираните и најуспешните млади фудбалерки да го носат националниот дрес.

Заинтересираните кандидатки и нивните родители може да добијат повеќе информации на 071 835 036.

02

Нашиот фокус

Обука на талентирани деца и младинки во професионални фудбалерки.
Фудбалска школа

Нашиот таргет се девојки од 7 до 15 години кои сакаат да се занимаваат со фудбалскиот спорт рекреативно или професионално.

Пионерски клуб

ЏИ-ЏИ е првиот младински женски фудбалски клуб во Скопје. Нижеме победи на терените и продуцираме репрезентативки.

Програма

Тренинзи понеделник, среда и петок од 18:45 часот во ОУ „11 Октовмри“ (нас. Пролет). Викенди - првенствени и пријателски натпревари.

Стручен тим

Наставниот кадар кој ги обучува фудбалерките го сочинуваат УЕФА лиценцирани тренери, на чело со тренерот Снежана Трпевска со УЕФА А лиценца.

03

Зошто ЏИ-ЏИ?

Спортуваме, градиме пријателства преку фудбалската игра, се натпреваруваме
1

Го трасираме патот на младинките кон фудбалските ѕвезди

Од сезоната 2018/19 ЏИ-ЏИ е под младинската женска лига при ФФМ, генерација 2003/04

2

Градиме тимски и натпреварувачки дух и кај децата

Прва женска екипа во детската лига при ФФМ; во 2018/19 генерација 2008, а во 2019/20 генерација 2011

3

Репрезентативки кои ги бранат боите на националниот дрес

Во сезоните 2018/19 и 2019/20, во фудбалската репрезентација до 17 години жени зедоа учество вкупно четири наши членки

4

Со сплотени сили кон нови успеси

Во сезоната 2017/18 се пласиравме во полуфинале во развојните турнири во регионалната младинска лига жени при ФФМ, генерација 2002/03

Фото: Kostic Dusan/123RF
04

Контактирајте нѐ

Имате прашање? Сакате да закажете средба? Ве очекуваме!

  Како до нас?

  Пишете ни на [email protected] или јавете ни се на 071 835 036

  Каде тренираме?

  Во ОУ „11 Октомври“
  нас. Пролет, Скопје

  Кога тренираме?

  Секоја среда и петок со почеток од 18:45 часот

  Поврзете се со нас
  Како до нас?

  Пишете ни на [email protected] или јавете ни се на 071 835 036

  Каде тренираме?

  Во ОУ „11 Октомври“
  нас. Пролет, Скопје

  Кога тренираме?

  Секоја среда и петок со почеток од 18:45 часот

  Поврзете се со нас